Om Oss

Grundades 2018

Fordonsgallerian skapades i slutet av 2018 genom grundidén att genom öppenhet och kostnadseffektivitet erbjuda bilar och fritidsfordon genom förmedling och försäljning till privatpersoner och företag.

2019 slog vi upp portarna till vår första bilhall, i Stockholm. En liten lokal i hjärtat av gallerian i Sollentuna Centrum. Tillgänglighet var A och O, bilarna fanns nämligen parkerade på plan 3 och gick att se under gallerians öppettider mellan kl. 06.00 – 22.00. Vid intresse bokades tid för provkörning.

2020 öppnade vi vår andra bilhall, denna gång i Borlänge, i Sängvaruhusets tidigare lokaler. Här köpte många av våra nuvarande kunder sin säng för många, många år sedan, och nu även sina bilar.

2021 valde vi p.g.a. pandemin att tillfälligt stänga vår butik i Stockholm för att fullt ut kunna fokusera på vår nyöppnade butik i Borlänge som givit oss en rejäl skjuts framåt, här fanns nämligen kapacitet för betydligt fler bilar, kostnaderna var lägre och försäljningen högre.

2022 vidareutvecklade vi grundidén till Fordonsgallerian. Vi började fundera kring expansion och planerade att öppna fler butiker. Ett frågetecken som snabbt dök upp var dock rädslan för att genom expansion förlora det personliga kundmötet som små firmor ofta kan erbjuda gentemot större butikskedjor med flertalet butiker i olika städer. Ett nytt alternativ dök då upp, expansion genom franchiseform!

2023 spånar vi vidare på idén kring expansion genom franschise-konceptet. Vi undersöker möjligheterna och planerar att som en av de första bilhandlarna i Sverige öppna nya butiker i Franchiseform, på så vis sköts alla bilhallar individuellt av entreprenörer som sätter kundnöjdhet i fokus plus att vi kan erbjuda alla de fördelar och tryggheter som större butikskedjor kan ge.

Följ oss gärna på vägen framåt, det är tack vare er kunder vi fortsätter att sträva framåt för att kunna bli så bra som bara möjligt. Tack!

David von Kraemer, grundare

Mission

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Values