Så Funkar Vi

”Allt började för flera år sedan när jag som grundare funderade på ett sätt att kunna få ut maximalt betalt för sin bil men inte hade tid att sälja bilen själv. Efter ett tag väcktes grundidén till Fordonsgallerian, ett sätt för privatpersoner och företag att sälja eller förmedla sin bil och få bäst betalt på marknaden. För att kunna genomföra detta håller vi låga omkostnader och har en mycket effektiv tidsplanering, allt för att du som kund skall göra den bästa affären, både som köpare och säljare. Läs mer om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt nedan.

Ring oss: 0243 - 20 62 62

Öppettider:
Mån & Tis: Enligt tidsbokning
Ons - Fre: 10.00 - 18.00 (Lunchstängt 12.00 - 13.00)
Lör: 11.00 - 15.00
Sön: Stängt

Såhär funkar Fordonsgallerian!

Köpare:

Är du på jakt efter en bil eller ett fritidsfordon? Kolla in vårat begagnatlager, vi har flertalet bilar och fritidsfordon i lager. Alla är noggrant testade och varudeklarerade för att du som köpare skall få den största tryggheten vid köp.

När du har hittat ditt drömfordon hos oss ringer du eller skickar ett e-mail så bokar vi en personlig visning av fordonet, på så sätt kan vi ge dig som kund full uppmärksamhet och visa bilen utan tidspress.

Säljare:

Funderar du på att sälja din bil eller fritidsfordon och vill få bäst betalt? Låt oss hjälpa dig genom att antingen köpa ditt fordon eller låta oss förmedla det åt dig!

Fyll i dina uppgifter under fliken ”Sälj Fordon” så kontaktar vi dig med ett prisförslag via telefon eller e-mail. När vi är överens om priset bokar vi ett begagnattest av ditt fordon som tar ca. 30 minuter. Efter detta kan du välja att sälja ditt fordon direkt till oss eller låta oss förmedla det genom att vi annonserar och visar ditt fordon. När vi hittat en köpare så kontaktar vi dig och du kommer förbi med registreringsbevis och vi betalar ut dina pengar till dig.

Vi säljer och förmedlar både bilar och fritidsfordon såsom husbilar, husvagnar och motorcyklar. Vi förmedlar inte fordon äldre än 15 år eller över 20000 mil.