Sålda Fordon

Kommer inom kort!

Ring oss: 08 - 30 02 20     |     Öppettider: Mån - Fre: 10:00 - 18:00   Lör - Sön: 11:00 - 16:00
Butiken är öppen för bokade möten, ring för att boka en personlig visning

Såhär funkar Fordonsgallerian!

Köpare:

Är du på jakt efter en bil eller ett fritidsfordon? Kolla in vårat begagnatlager, vi har flertalet bilar och fritidsfordon i lager. Alla är noggrant testade hos ett fristående besiktningsorgan och varudeklarerade för att du som köpare skall få den största tryggheten vid köp.

När du har hittat ditt drömfordon hos oss ringer du eller skickar ett e-mail så bokar vi en personlig visning av fordonet, på så sätt kan vi ge dig som kund full uppmärksamhet och visa bilen utan tidspress.

Säljare:

Funderar du på att sälja din bil eller fritidsfordon och vill få bäst betalt? Låt oss hjälpa dig att förmedla den!

Fyll i dina uppgifter under fliken “Sälj Fordon” så kontaktar vi dig med ett prisförslag via telefon eller e-mail. När vi är överens om priset bokar vi ett begagnattest av ditt fordon som utförs hos ett fristående besiktningsorgan. Efter detta annonserar vi och visar ditt fordon. När vi hittat en köpare så kontaktar vi dig och du kommer förbi med registreringsbevis och vi betalar ut dina pengar till dig.

Vi säljer och förmedlar både bilar och fritidsfordon såsom husbilar, husvagnar och motorcyklar. Vi förmedlar inte fordon äldre än 15 år eller över 20000 mil.

© 2019 Fordonsgallerian

OM OSS